Dag jongens en meisjes !

Eindelijk is het zover !
De winter is voorbij en onze wekelijkse jeugdtrainingen zijn weer op komst, waar we jullie hopelijk allemaal weer terug zien.  

Vanaf dat de klok verzet is, gaan we weer van start. Dat zal dus zijn op woensdag 1 april. En nee, nee, dit is géén grap Knipogen
Zoals de vorige jaren zullen we beginnen om 18:30u en kunnen jullie, onder leiding van onze jeugdtrainers, voor ongeveer een uurtje de kneepjes van het mountainbiken leren.


We komen weer samen aan het ATB parcours aan de rode container achter de hoge bocht van het BMX terrein ( O.L.Vrouwenstraat ).  

Wat moeten jullie zeker bij hebben ?
•       Fietshelm
•       MTB fiets (dikke banden) met minstens 4 versnellingen
•       Drinkbus (met drank !)
Zorg er voor dat jullie fiets zeker in orde is : banden oppompen, remmen controleren, versnellingen uittesten.
Dan kunnen we er dadelijk in vliegen, zonder dat we al direct voor onaangename verrassingen komen te staan !
Nog een kleine opmerking : als jullie een vest/jas/trui bijhebben voor achteraf, zorg er dan voor dat je naam hierin vermeld staat. Het gebeurt wel eens dat er een verkeerde wordt meegenomen (ze lijken ook zo hard op elkaar …) of dat er wat blijft hangen. Als er dan een naam in staat, dan hebben we sneller de eigenaar gevonden.  

Voor diegenen die nog niet ingeschreven zijn voor het seizoen 2015 : op deze website kunnen jullie het inschrijvingsformulier vinden (kies bovenaan in het menu voor Info, Info inschrijven).
En moedig nog wat vriendjes aan, want iedereen is natuurlijk welkom. Ze mogen steeds 2 trainingen komen proberen.

LET OP : uitzonderlijk zal er op woensdag 15 april GEEN training zijn. (Wegens trainingsstage van alle trainers en wedstrijdrenners).
Maar jullie mogen dan natuurlijk altijd vrij komen rijden op het parcours.  

Dus aan iedereen : tot woensdag 1 april !
Vanwege het jeugdwerkingsteam.

Fotoalbums

Fototoestel