ATB Kempen 2.1

Aan onze leden

Allereerst wensen wij jullie een gezond en sportief 2020...

We staan weer dicht bij de start van het nieuwe seizoen. Om het nog net wat beter te laten verlopen worden er enkele veranderingen doorgevoerd. Hier alvast een beetje uitleg. 

Om te beginnen starten we voortaan om 18u00 met een reeks voor E-bikes, deze rijden 3 ronden en zonder klassement. Meer info binnenkort. We moeten het reglement nog wat aanpassen voor deze nieuwigheid.

Om 19u00 starten we met de gewone MTB's. De reeksen A en B van vorig jaar worden samengevoegd. Zij starten dit jaar samen als reeks A en rijden 4 ronden. De vroegere C klasse heet voortaan de B klasse.  Ook de dames sluiten zich hierbij aan.  Klasse B en de dames vertrekken 30 sec later dan de A klasse. Hier rijden de dames wel voor een apart klassement. Na de ritten doen we ook dit jaar weer een bolleke trek voor de aanwezige bikers.

Dit jaar starten we het seizoen op donderdag 23 april met 2 kennismakingsritten. Op 7 mei starten we dan met de klassementsritten. We eindigen de klassementsritten op donderdag 27 augustus met de handicaprace en daarna volgen nog 2 uitbolritten. Tijdens het bouwverlof zijn er geen ritten voor punten, maar is de kantine wel open voor diegene die wel willen blijven trainen. 

Na het succes van vorig jaar organiseren we op zondag 17 mei opnieuw een marathonrit in: "de 100 van Ravels". Bij aankomst van die rit kan je welverdiend genieten van een BBQ. Later meer hierover op de website. Hou alvast deze datum vrij.

Over enkele weken krijgen jullie weer een mail met het verzoek tot betaling van het lidgeld bij ATB Kempen Er zijn plannen om de inschrijvingen via de website te regelen. Hou dus je mails in de gaten.

Het bestuur ATB Kempen

Fotoalbums

Fototoestel