ATB Kempen 2.1

Kids Flanders 2019
Zaterdag 28 en zondag 29 september organiseert ATB Kempen een MTB Kids Series en een wedstrijd voor de Flanders XCO Series.
Dit jaar worden zondag de provinciale titels verdeeld en deze manche is tevens de afsluiter van de Flanders XCO Series.


Zaterdag 28 september : MTB Kids Series 

Enerzijds is er de competitie voor licentiehouders (reeksen U9-U11-U13 en U15) en anderzijds zijn er de dikkebandenraces voor kinderen zonder vergunning.
De dikkebandenraces zijn een kennismaking met de competitiesport en de mountainbikesport in het algemeen. Alle kinderen worden beloond met een medaille en een goodie-bag. Dit zorgt voor stralende gezichten op het podium! 

We verwachten hier zoals elk jaar vele jonge deelnemers !

De afsluiter voor zaterdag is de promowedstrijd 'Moederkescross'. We nodigen alle mama's uit om maximum 25 minuutjes het beste van zichzelf te geven op een aangepast (toegankelijk) parcours. Fun is de garantie.
Hier liever geen mama's met vergunning, want zij kunnen de dag nadien aantreden !

Zondag 29 september: Flanders XCO Series 

Op dag twee van het mountainbikeweekend in Ravels komen de volgende reeksen aan bod: nieuwelingen, junioren, dames-jeugd, dames, beloften en elite, master 1-2  en fun A en B. 

Deze reeksen worden onderverdeeld in 4 verschillende wedstrijden. De renners betwisten hier hun finale plaats in het klassement en daarenboven wordt er ook gestreden om de provinciale titel.

Deelnemers, liefhebbers en toeschouwers, ... iedereen van harte welkom.
Kids Flanders 2019

Fotoalbums

Fototoestel